1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Alvestachefen har börjat på nya jobbet

Alvesta • Publicerad 4 februari 2019
Camilla Holmqvist, kommunchef Alvesta
Camilla Holmqvist, kommunchef AlvestaFoto: Oscar Ivarsson

Under 2018 pågick en lång rekryteringsprocess för att utse Alvesta kommuns nya kommunchef. Det blev Camilla Holmqvist, som tidigare har varit chef för utbildningsförvaltningen i Växjö. Hon har nu börjat på sin nya tjänst.

– Första veckan har varit väldigt bra, jag känner mig väldigt välkommen och har blivit väl mottagen av alla min medarbetare. Det gäller att börja med väldigt stor ödmjukhet. Det handlar jättemycket om att lära känna kommunen och träffa mina närmaste medarbetare, så att man kan skapa sig en bild av kommunen och de gemensamma utmaningar som vi står inför, säger Camilla Holmqvist till Smålandsposten.

Ett av hennes första uppdrag är att utse en ny ekonomichef i kommunen. För några dagar sedan avslutade nämligen den nuvarande chefen, Christina Utterström, sin anställning.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.