unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Han blir ny vd för kommunala bolaget

Foto: Maria Lindberg

Stefan Blomkvist, tidigare vd för de kommunala fastighetsbolagen VÖFAB och Vidingehem, affärschef för bygg- och fastighetsutvecklingsföretaget NCC och arbetschef på byggkoncernen Serneke, har utsetts till nu vd för AllboHus.

– Jag är glad att kunna presentera Stefan Blomkvist som ny VD för AllboHus. Vi har sedan i somras fått lära känna Stefan då han anställdes som tillförordnad vd för bolaget och jag är övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla AllboHus tillsammans med styrelsen, ledningen och inte minst medarbetarna, säger styrelseordförande Per Ribacke.

Den 1 november blir Stefan Blomkvist ordinarie vd.

– Jag tackar ödmjukt för förtroendet att få tillträda som ordinarie vd. Under interimanställningen har jag fått mycket information om bolaget och alla framtida projekt. Detta tillsammans med alla jag mött under dessa fyra månader har inspirerat mig till att vilja göra denna resa med AllboHus, säger Stefan Blomkvist.