Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Han blir ny vd för kommunala bolaget

Alvesta • Publicerad 13 oktober 2020
Foto: Maria Lindberg

Stefan Blomkvist, tidigare vd för de kommunala fastighetsbolagen VÖFAB och Vidingehem, affärschef för bygg- och fastighetsutvecklingsföretaget NCC och arbetschef på byggkoncernen Serneke, har utsetts till nu vd för AllboHus.

– Jag är glad att kunna presentera Stefan Blomkvist som ny VD för AllboHus. Vi har sedan i somras fått lära känna Stefan då han anställdes som tillförordnad vd för bolaget och jag är övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla AllboHus tillsammans med styrelsen, ledningen och inte minst medarbetarna, säger styrelseordförande Per Ribacke.

Annons

Den 1 november blir Stefan Blomkvist ordinarie vd.

– Jag tackar ödmjukt för förtroendet att få tillträda som ordinarie vd. Under interimanställningen har jag fått mycket information om bolaget och alla framtida projekt. Detta tillsammans med alla jag mött under dessa fyra månader har inspirerat mig till att vilja göra denna resa med AllboHus, säger Stefan Blomkvist.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons