Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Ny snabbmatsrestaurang öppnar i Alvesta

Alvesta • Publicerad 26 april 2022
Omar AlHasan.
Omar AlHasan.Foto: Privat

Snabbmatsrestaurangen Falafel Corner öppnar på fredag på Torggatan 3 i Alvesta centrum. Restaurangen kommer bland annat att servera falafel och kebab av olika slag, sallader och hamburgare. Dessutom blir det desserter som crepes, våfflor och glass. Det är paret Omar AlHasan och Amina Abdulaziz som investerar i restaurangen.

– Öppningen blir den 29 april och vi kommer att presentera öppningserbjudanden med rabatter, säger Omar AlHasan och Amina Abdulaziz.

Annons

Omar Al-Hassan har erfarenhet av att laga snabbmat och har arbetat inom restaurangbranschen tidigare, bland annat på Kungsgrillen i två år där han också lärde sig att göra Crepes. Dessutom har han arbetet på ett konditori.

– Vi är mycket optimistiska och tror på framgång och kontinuitet. För det första för att vi har erfarenhet av restaurangbranschen och kommer att servera utsökta måltider till kunderna och för det andra har vi ett strategiskt läge för restaurangen, eftersom den ligger i centrum av Alvesta och i en lokal där det har varit en pizzeria förut. Vi har jobbat med att renovera restaurangen och den har blivit helt ny. Dessutom har vi en plan på att öppna en restaurang i Växjö om det blir framgång i Alvesta, säger Omar AlHasan och Amina Abdulaziz.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons