unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. العربية
  2. Svenska

Sommarkul för barnen i Alvesta

Lek och skoj väntar de barn som besöker Torpsbruk i Alvesta i sommar. Tillsammans med två fritidsledare arrangerar kommunens sommarjobbande ungdomar lärorika och roliga aktiviteter vid fotbollsplanen.
Foto: SADDE KLIMENTA

Under ett par veckor framöver kommer sex feriearbetare och två sommarpraoelever att skapa spännande och lärorika lekar och aktiviteter vid fotbollsplanen i Torpsbruk. Till sin hjälp har de fritidsledarna Johan Engdahl och Elin Pedersen.

– Man går alltid ifrån jobbet och är nöjd, feriearbetarna och sommarpraoeleverna gör ett toppen arbete, och dagarna fylls med otrolig glädje för både personal och deltagare, säger Johan Engdahl och Elin Pedersen till Alvesta kommuns sommarjournalister.

Traditionen med sommarkul i Torpsbruk startade för ett par år sedan och har sedan dess varit en populär satsning. Aktiviteterna som arrangeras riktar sig till barn i åldrarna sex till tolv år.