Annons
  1. العربية
  2. Svenska

Sommarkul för barnen i Alvesta

Lek och skoj väntar de barn som besöker Torpsbruk i Alvesta i sommar. Tillsammans med två fritidsledare arrangerar kommunens sommarjobbande ungdomar lärorika och roliga aktiviteter vid fotbollsplanen.
Alvesta • Publicerad 23 juni 2020
Foto: SADDE KLIMENTA

Under ett par veckor framöver kommer sex feriearbetare och två sommarpraoelever att skapa spännande och lärorika lekar och aktiviteter vid fotbollsplanen i Torpsbruk. Till sin hjälp har de fritidsledarna Johan Engdahl och Elin Pedersen.

– Man går alltid ifrån jobbet och är nöjd, feriearbetarna och sommarpraoeleverna gör ett toppen arbete, och dagarna fylls med otrolig glädje för både personal och deltagare, säger Johan Engdahl och Elin Pedersen till Alvesta kommuns sommarjournalister.

Traditionen med sommarkul i Torpsbruk startade för ett par år sedan och har sedan dess varit en populär satsning. Aktiviteterna som arrangeras riktar sig till barn i åldrarna sex till tolv år.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons