Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Våldtagen kvinna fick föras till sjukhus – polisen söker vittnen

En kvinna fick helgen föras till sjukhus efter att ha blivit utsatt för en våldtäkt i Alvesta.
– Vi är väldigt intresserade av iakttagelser från eventuella vittnen, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.
Alvesta • Publicerad 13 juni 2023
Foto: Anders Johansson, Barometern

Under natten mellan fredagen och lördagen fick polisen larm om att en kvinna hade utsatts för en våldtäkt på Blädingevägen i Alvesta.

– Det är klarlagt att hon har utsatts för ett sexuellt övergrepp. När polispatrullen fann henne var hon väldigt chockad och hon fördes till sjukhus för undersökning, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Annons

Kvinnan, som är i medelåldern, ska inte ha drabbats av några allvarliga fysiska skador vid den misstänkta våldtäkten. Brottet ska ha inträffat någon gång mellan klockan ett och klockan tre under natten till lördagen och enligt polisen har det skett ”i anslutning till en bostad” på Blädingevägen. Det är i nuläget okänt om våldtäkten har skett utomhus eller inomhus.

– Det är minst en gärningsman som har utsatt kvinnan för brott och vi är väldigt intresserade av eventuella vittnesiakttagelser i samband med den här händelsen. Om man har någon information att ge uppmanar vi att man ringer 114 14, fortsätter Robert Loeffel.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons