Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Aktiviteter på sportlovet

Kronoberg • Publicerad 14 februari 2020

På sportlovet finns flera spännande aktiviteter för unga i Kronobergs län. Många är kostnadsfria och sker på olika platser runt om i länet.

I Växjö finns bland annat möjlighet till lek, pyssel och sportturneringar i Araby Park Arena. Även på biblioteket sker flera sportlovsaktiviteter.

Annons

I Alvesta erbjuds unga att programmera, pyssla, spela bumperball eller att spela i ett band. Musiksatsningen leds av musiklärarna Jon Stavert och Ulrika Linde.

– Det är en självklarhet att låta eleverna testa på att spela i band och tillägger att det är inspirerande att få dela med sig av våra erfarenheter, säger Jon Stavert, verksamhetsansvarig och musiklärare.

I Lessebo kommun anordnas ett magiskt sportlov på biblioteket. Där kan unga pyssla och spela spel med Harry Potter-tema.

På kommunernas hemsidor finns alla programpunkter.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons