Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Allbohus agerar efter kritiken

Alvesta • Publicerad 12 februari 2020

För att kunna söka lägenhet hos Allbohus i Alvesta måste man stå i bostadskö. Den som står i Allbohus bostadskö får en poäng per dag och när man samlat tillräckligt mycket poäng kan man bli erbjuden en lägenhet.

Nyligen fick Allbohus kritik när flera personer, som länge har stått i bostadskön, plötsligt förlorade alla sina poäng. Att personerna förlorade sina poäng berodde på att Allbohus kräver att man loggar in på deras hemsida minst en gång var tolfte månad. Något dessa personer inte gjort.

Annons

Efter kritiken har Allbohus ändrat sig. Ordförande Per Ribacke (S) berättar för Smålandsposten att de som hör av sig ska få tillbaka sina poäng.

– Eftersom vi tar på oss en del av skulden har vi sagt att om det kommer tillbaka någon som känner att de inte fått info så ger vi tillbaka poängen, säger Per Ribacke till Smålandsposten.

Hör man inte av sig får man alltså inte tillbaka sina poäng. Och regeln att logga in på hemsidan var tolfte månad kvarstår.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons