1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Artist i Växjö sökes

Växjö • Publicerad 24 januari 2019
Foto: Lydia Arvidsson Shukur

Växjö Pride har varje år en ny pridelåt. Tidigare har låten gjorts av en elev från AMB i Tingsryd men i år har Växjö Pride vidgat sina vyer och söker efter årets artist på sociala medier.

– Vi kände att vi vill testa något nytt. Tidigare har det alltid löst sig så att artisten som gjorde förra årets låt har tipsat om en ny elev på skolan som de tror skulle passa till nästa år. Men då missar vi kanske en massa personer som känner att de skulle vilja göra en pridelåt. Men det är så klart inget som säger att det inte kan bli en elev från AMB det här året också, säger Växjö Prides ordförande Suzana Moćević till Smålandsposten.

Sista anmälningsdag är den 15 februari. Artisten får bland annat uppträdda på Linnéparkens scen inför tusentals personer.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.