Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Biljettförändringar i kollektivtrafiken

Kronoberg • Publicerad 27 november 2019
.
.Foto: Smålandsposten

Från och med den 15 december kommer det att ske förändringar vid resor till Skåne, Blekinge och Danmark. Resenärer kan inte längre använda Resekortet reskassa för resor till Skåne och Danmark eftersom att Skånetrafiken byter biljett-och betalsystem.

För resenärer som reser med Duo/Familj kommer det från och med den 15 december inte vara möjligt att köpa Duo/Familj-biljetten tillbaka till Kronoberg från Skåne eller Blekinge. Den är heller inte giltig för resor till och från Danmark.

Resenärer som ska åka tillbaka till Kronoberg från Skåne och Blekinge kan köpa enkelbiljetter i Länstrafiken Kronobergs reseapp eller i Skånetrafikens och Blekingetrafikens försäljningskanaler. Det kommer inte vara möjligt att använda Skånetrafikens Jojo-kort i Kronobergs län.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons