Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية
Nyheter

Butikskedja öppnar på Samarkand

Växjö • Publicerad 7 augusti 2019
Foto: Nadia Hagberg

I höst öppnar en ny butik på Samarkand i Växjö. Det är möbel- och inredningsbutiken Trademax med över tio butiker i Sverige och e-handelsbutiker i flera nordiska länder som öppnar på Handelsvägen 2. Butiken ska öppna i Sova:s tidigare lokaler.

– Vi har ett starkt momentum och har haft så under flera år där vi ser att onlinehandel i kombination med butiker är ett vinnande koncept. Till skillnad från många traditionella butikskedjor som väljer att reducera sitt butiksnät planerar vi fortsatt expansion under hösten och 2020, säger Christian Eriksson, vd för Home Furnishing Nordic AB.

Hyreskontraktet på fastighetsägaren skrevs på för några veckor sedan och nu ska lokalen renoveras för att passa den nya kedjan. Den nya butiken kommer också att innebära flera nya arbetstillfällen. Trademax planerar att öppna i Växjö i november i år.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons