Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

De anordnar innovationstävling

Växjö • Publicerad 8 april 2020
Sandra ruuda

Förra året vann Johan Sundh, grundare av RentBike, i Kronobergs Innovationstävling som anordnas av Företagsfabriken. Nu arrangeras tävlingen på nytt för att hitta och hjälpa nästa blivande storföretag att accelerera sin verksamhet.

– Vi Kronobergare har genom vår kreativitet, beslutsamhet och flitighet skapat flera storföretag med kunder från hela världen. Jag är övertygad om att det finns flera andra personer i Kronoberg som har den där idén eller affärsmodellen som med lite extra hjälp kan få förutsättningarna de behöver för starta sin tillväxtresa, och det är det vi vill hjälpa till med, säger Sandra Ruud, vd på Företagsfabriken i Kronoberg.

Tävlingen är öppen för nystartade företag från Kronoberg. Vinnaren får en plats i Företagsfabriken i Kronobergs tillväxtprogram som har skapats för att hjälpa företag genom startprocessen och skapa förutsättningar för snabb tillväxt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons