1. العربية
  2. English
  3. Svenska

De flyttar in i modebutikens tidigare lokaler

Växjö • Publicerad 11 november 2019
.
.Foto: Pontus Steneros

Snart blir det åter verksamhet i lokalen som tidigare tillhörde modebutiken Kriss i korsningen Storgatan/Klostergatan. Det är skiv- och bokaffären Cultix som flyttar från Tegnérhuset.

– Hyresnivån i Tegnérhuset tar för stor del av mina intäkter. Jag har letat efter en ny butikslokal ett tag, och det blir jättebra med det här läget i hörnet. Vi vill ju synas mot Storgatan och Klostergatan, säger Magnus Gummesson till Lokaltidningen.

I slutet av mars öppnar Cultix i sina nya lokaler. Magnus Gummesson, som varit i Tegnérhuset i sex år, tror på succé i de nya lokalerna där det också finns en källare som ska användas.

– Det känns så inspirerande, det blir en ny utmaning och det är en sådan kick för mig att komma till den här lokalen. Jag tror att vi kan öka vår omsättning med 10-20 procent här. Vi ligger ju mitt emot Ur & Penn, O´Learys och Espresso House, och Stortorget är nära, säger Gummesson till Lokaltidningen.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.