Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Förväntan och nervositet när Idol kom till Växjö

Kön ringlade sig lång i Tegnérgallerian i lördags när Idol kom till Växjö på sin audition-turné. Både förväntan och nervositet låg i luften.
Växjö • Publicerad 18 februari 2019
Foto: David Färdigh

Jag ska framföra Ed Sheerans I see fire, berättade Alice Nilsdotter, som hade god stöttning av kompisarna Josefine Edwaldsson och Ella Mattsson.

Foto: David Färdigh

Förväntansfull! Jag går in för att vinna hela Idol, berättade Växjöbon Peter Chantres.

Foto: David Färdigh
Annons

Jag var på Idol-audition i Göteborg förra året och var med fram till sista uttagningen. Nu hoppas jag gå vidare hela vägen, berättade Ellen Larsson, som skulle framföra Pinks Family Portrait.

Foto: David Färdigh

Än så länge känner jag mig lugn. Men lite nervöst blir det nog när det är dags att sjunga, berättade Idol-debutanten Nathalie Uvsjö.

Foto: David Färdigh

Modig! Jag lider egentligen av scenskräck, så nu utmanar jag verkligen mig själv, konstaterade Samuel Holmqvist från Vaggeryd.

Foto: David Färdigh

Efter Motala och Boden är Växjö tredje stoppet på vår Idol-turné. Det är härligt med alla engagerade människor som söker till tävlingen, tyckte Simona Abraham från produktionsteamet.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons