1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Här invigs Icon Växjö

Igår invigdes storbygget Icon Växjö med en ceremoni. Mosaik var på plats och minglade.
Publicerad 12 maj 2019
Foto: Calle Rydqvist
Foto: Calle Rydqvist

Cathrine Andersson och Camilla Hammarström hälsade alla gäster välkomna och bockade av alla på gästlistan.

Foto: Calle Rydqvist

Vid sidan av scenen satt Zeko Pelivani och fixade ljudet för att allt skulle låta perfekt. Tre scener fanns på plats under kvällen som han skötte ljudet på.

Foto: Calle Rydqvist

Beatlesfantasten Bo Frank var på plats för att ta del av invigningen. På blomsterbordet fanns ett flertal olika blommor och dyra drycker.

Foto: Calle Rydqvist

Anna Tenje, Caroline Ravn och Henrik Swahn höll tillsammans i invigningen och tryckte på den stora röda konfettiknappen för att inviga Icon. Caroline som även är trollkarl, trollade för gästerna senare under kvällen.

Foto: Calle Rydqvist

Nino Beganovic var discjockey under kvällen och befann sig på en av alla tre scener för att ta hand om musiken som dundrade ut ur högtalarna. Under Minglet spelade han lugn loungemusik för att senare gå över till mer dansvänlig musik.

Foto: Calle Rydqvist

Många personer hade samlats för att tillsammans inviga Icon och invigningsceremonin avslutades i ett stort konfettiregn. På plats serverades bubbel och även middag för vissa gäster.

Calle RydqvistSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.