Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Hon är årets företagare i Växjö

Växjö • Publicerad 23 augusti 2019
Foto: Therese Ekdahl, Växjö kommun

Jessica Goodwin, som driver Villa Vik och Toftastrand, har utsetts till Årets företagare i Växjö kommun 2019. Priset delas ut av Företagarna Växjö i samråd med Växjö kommun. Villa Vik och Toftastrand har både hotell, konditori, restaurang, fest,- och konferenslokaler.

– Det här var helt oväntat men jätteroligt. Nu är det jag som får priset men jag skulle vilja säga att det är till alla som arbetar här, sa Jessica Goodwin när hon överraskades av Företagarna och Växjö kommun på Villa Vik.

Motiveringen lyder: ”Som modig företagare med starkt engagemang och kreativt ledarskap är hon en innovativ och nytänkande kreatör i en tuff bransch med många utmaningar. Genom att våga satsa på nytt och samtidigt hålla fast vid det ekologiska och hållbara har hon visat att familjeföretaget hon startade tillsammans med sin far 1993 stadigt har expanderat till att idag omfatta en högklassig anläggning bestående av restaurang, café, hotell och konferensmöjligheter med flera hundra besökare varje dag”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons