unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Kedjornas nya restauranger i Växjö dröjer

Foto: KFC

I mars skulle ChopChop och KFC öppna på Samarkandområdet i Växjö. Men på grund av oron kring coronaviruset har båda restaurangkedjor valt att skjuta upp sina öppningar.

– Det är inte lämpligt att öppna nu, säger Jesper Hollstrand på KFC.

Intresset för de nya restaurangetableringarna på Handelsvägen i Växjö har varit stort. De populära kedjorna ska öppna restauranger med drive thru men på grund av coronaviruset dröjer öppningarna.

– Restaurangen är klar men på grund av den situation som råder är det inte lämpligt att öppna nu. Vi avvaktar till dess att vi vet mer. I dagsläget vet vi inte vad myndigheten kommer att säga. De kanske stänger alla restauranger om ett par dagar, säger Jesper Hollstrand, marknadschef på KFC.

ChopChop skulle öppna sin restaurang under onsdagen men meddelar att öppningen skjuts på framtiden eftersom hälsan för gästerna och medarbetarna går i första hand.