Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Kedjornas nya restauranger i Växjö dröjer

Växjö • Publicerad 25 mars 2020
Foto: KFC

I mars skulle ChopChop och KFC öppna på Samarkandområdet i Växjö. Men på grund av oron kring coronaviruset har båda restaurangkedjor valt att skjuta upp sina öppningar.

– Det är inte lämpligt att öppna nu, säger Jesper Hollstrand på KFC.

Annons

Intresset för de nya restaurangetableringarna på Handelsvägen i Växjö har varit stort. De populära kedjorna ska öppna restauranger med drive thru men på grund av coronaviruset dröjer öppningarna.

– Restaurangen är klar men på grund av den situation som råder är det inte lämpligt att öppna nu. Vi avvaktar till dess att vi vet mer. I dagsläget vet vi inte vad myndigheten kommer att säga. De kanske stänger alla restauranger om ett par dagar, säger Jesper Hollstrand, marknadschef på KFC.

ChopChop skulle öppna sin restaurang under onsdagen men meddelar att öppningen skjuts på framtiden eftersom hälsan för gästerna och medarbetarna går i första hand.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons