1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Miljonvinst på Lotto

Alvesta • Publicerad 14 januari 2020
Foto: Alexander Donka

En mamma och hennes dotter i Alvesta har vunnit en miljonvinst på Lotto. De får dela på över 1,5 miljoner kronor.

Enligt Svenska Spel ska mamman först inte ha trott att det var sant när hon kontaktades och gratulerades till miljonvinsten.

– Synd att jag inte har champagne hemma annars hade det varit ett bra firande nu. Men dottern kommer att hälsa på snart så vi får fira tillsammans då, ska hon ha sagt i telefon.

Kvinnan ska förra veckan ha lagt ett nytt 5-veckors spel på Lotto hos Ica Supermarket i Alvesta. Raden består av en kombination av slumpmässiga nummer och några speciellt utvalda utifrån några födelsedagar.

– Vilken trevlig överraskning för både mor och dotter under lördagskvällen! Vad härligt för dem att kunna dela glädjen över att vinna stort med varandra. Nu får de se till att fira ordentligt när de ses nästa gång, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.