Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Nu har Växjös nya bar öppnat

Växjö • Publicerad 16 oktober 2019
Foto: Nadia Hagberg

I helgen öppnade Växjös hårdrocksband Bullet en egen bar i det som tidigare var Kafé de luxes finrum på Sandgärdsgatan 17.

– Det känns helt fantastiskt. Det var länge sedan det fanns en rockbar i Växjö och jag tycker att det har saknats ett ställe där man vet att det alltid spelas hårdrock och serveras ganska billig öl och god mat, säger Gustav Hector.

Annons

Finrummet har gjorts om och blivit mer likt en klassisk rockbar. På väggarna hänger bland annat tidningsurklipp och gamla bilder på Bullet. ”Minnen från vägarna” som Gustav Hector själv säger.

– Sen har vi fått upp Bulletskylten. Den åker dock ner igen när vi är ute och spelar. Så om skylten är borta är vi också iväg.

Under fredagens premiärkväll spelade två hårdrocksband på baren. Det var Screamer från Ljungby och Hypnos från Göteborg. Bland gästerna fanns fans från Tyskland och Italien.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons