unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. العربية
  2. Svenska

Ny butik och nytt café öppnar utanför Lessebo

Foto: Viktor Runsten

I veckan öppnar Jossans gårdsbutik och café i Hässle strax utanför Lessebo. Det är Josefine Müller som startar verksamheten på sin gård.

– Jag har alltid varit intresserad av att baka och laga mat. Även djur och natur och sådär. Men jag tänkte på vad kan man göra om man kommer hit? Vad ska vara fokus? Ska det vara på goda bullar eller ska det vara på upplevelsen? Då kände jag att jag var mer inne på upplevelsen. Kanske att man kan se det som en liten oas, komma hit och njuta av naturen och djuren, säger Josefine Müller till Smålandsposten.

Josefine Müller, som är utbildad lärare, har valt att göra platsen mobilfri. Besökarna får därför lämna in sina mobiltelefoner när de ska fika på caféet.