Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Nya padelhallen i Alvesta invigd

Alvesta • Publicerad 12 december 2019
.
.Foto: Johan Persson

Den nya padelhallen i Alvesta har invigts. Det firades med öppet hus.

En av dem som var på plats var initiativtagaren Richard Karlsson. Han har jobbat på bank och inom telekom tidigare, men beslutade sig för att byta bana förra året.

Annons

– Detta är helt nytt för mig. Jag hade bestämt mig för att jag skulle göra någonting som jag tyckte var roligt och detta hamnade högst upp på min lista, säger Richard Karlsson till Smålandsposten.

Den nya hallen är 1 300 kvadratmeter stor och det är tio meter upp till taket. Totalt rymmer anläggningen fyra banor. Här finns även en lounge med fika och soffor. En av dem som är delägare i padelhallen är Vidas koncernchef Måns Johansson.

– Vida har ingenting direkt med detta att göra, utan det är helt privat. Men Vida är ändå det som är viktigt för mig och vi vill göra allt för att attrahera bra och nya medarbetare, säger han till Smålandsposten.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons