Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Nytt bygge får bygglov i Växjö

Växjö • Publicerad 19 september 2019
Foto: Tengbom

I veckan fick Växjös nya mötesplats för digital innovation, WeXO, sitt bygglov. Det blir en 16 000 kvadratmeter stor byggnad på I11-området och bakom initiativet finns Castellum och Visma.

Huset blir 65 meter högt och byggnaden kommer att WELL-certifieras, vilket innebär att medarbetarnas välmående och hälsa kommer i första hand. WeXO kommer att utformas för att främja vardagsmotion och ett helt plan vigs åt wellness, med gym, olika träningsytor samt rum för mental avkoppling och återhämtning.

Annons

– Visma vill vara en arbetsplats i världsklass och WeXO är en viktig pusselbit. När våra medarbetare är nöjda och mår bra, går det bra för oss. Vi är starka tillsammans helt enkelt, säger Jens Ahlstrand, tillförordnad HR-chef och projektansvarig på Visma Spcs.

Förutom kontorsarbetsplatser, med tillhörande platser för co-working, finns planer på konferenslokaler, hörsalar, studios, restaurang och café.

Det första spadtaget till bygget tas senare under hösten och inflyttning är planerad till våren 2021.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons