Annons
  1. Svenska
  2. العربية
  3. English

Premiäröppning för spelhall i Växjö

Växjö • Publicerad 14 maj 2019
Foto: David Färdigh

Nostalgiska flipperspel kombinerat med moderna dansmaskiner och japanska musikspel. I lördags premiäröppnade Smålands Spelhall på Arabygatan i Växjö. Ägarna Fredrik och Ida Lidholt hoppas kunna locka spelentusiaster i alla åldrar.

– Här ska man kunna återuppleva gamla favoriter men också upptäcka helt nya arkadspel. Ofta överraskar man sig själv. En stor del av tjusningen är att man fastnar för helt andra spel än vad man först föreställt sig.

Annons

Smålands Spelhall kommer inledningsvis vara öppen för allmänheten två dagar i månaden. Övrig tid är det bokning som gäller. Det kan handla om kompisgäng men också företagsevent.

– Vi kan ta emot 50 personer samtidigt. Den stora bredden på spel gör att här finns något som passar för alla. Och så är det ju kul att tävla förstås.

Fredrik och Idas förhoppning är att kunna locka folk i alla åldrar, både ungdomar, föräldrar och äldre spelentusiaster.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons