1. العربية
  2. English
  3. Svenska

RIX FM festival tillbaka i Växjö

Växjö • Publicerad 10 maj 2019
Foto: Nadia Hagberg

Den 16–17 augusti är det dags för årets Karl Oskardagarna. Nu är det klart att RIX FM festival återvänder efter ett års uppehåll. Radiokanalens artister kommer att synas på Stortorget fredagen den 16 augusti.

– Karl-Oskardagarna är en myllrande stadsfest för stor som liten med något som faller alla i smaken, vare sig det gäller matupplevelser, musik, konst eller idrott. Att RIX FM Festival väljer att komma till oss här i Växjö med sitt gedigna artistutbud och färgsprakande scenshow ser vi som en match made in heaven. Tillsammans kommer vi göra Karl-Oskar 2019 till en oförglömlig tillställning. Välkomna alla, säger Nils-Petter Nilsson, centrumledare på Växjö City.

Andra klara städer är Kristianstad, Sundsvall, Helsingborg, Gävle, Kalmar, Göteborg, Norrköping och Stockholm.

– RIX FM Festival har blivit en självklar del av den svenska sommaren och det är underbart att tillsammans med Sveriges artistelit och våra fantastiska sponsorer få åka landet runt och möta våra lyssnare. I år kommer RIX FM Festival vara något alldeles extra då vi firar 20-årsjubileum och bjuder på en stor folkfest, säger Christer Modig, VP Radio på Nordic Entertainment Group i Sverige.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.