Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Stora butikskedjan öppnar ny butik i Växjö

Växjö • Publicerad 29 maj 2019
Foto: Nadia Hagberg

Jysk har stängt sin butik vid Västerport i Växjö. I stället öppnar den stora butikskedjan en ny butik vid Samarkandområdet, precis bredvid XXL, på torsdag.

– Lokalen är helt annorlunda. Det är ljusare och fräschare. Det känns jättespännande, säger Lisa Welin Gussén, som är ny butikschef i Växjö.

Annons

Den nya butiken är på ungefär 1 200 kvadratmeter och har utrustats med ett nytt koncept och med ett mer inspirerande upplägg.

– Det blir pyntade väggar och en större helhet. Dessutom har vi en utegård med våra trädgårdsmöbler som vi inte har haft tidigare. Vi kommer nu att finnas i ett jättebra läge vid handelsområdet med mycket människor.

Personalen från den tidigare butiken har följt med till de nya lokalerna. Framöver kan de också komma att nyanställa fler.

Jysk öppnade sin första butik i Växjö 1991. Butiken var då Jysks andra butik någonsin i Sverige. Sedan 2003 har butiken legat på Arabygatan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons