Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Stulna julkort hittades utslängda

Hovmantorp • Publicerad 18 december 2019
Foto: Daniel Nilsson

I helgen hittade en privatperson en stor mängd brev som låg utslängda på en byväg i Tollstorp utanför Hovmantorp. Den utslängda posten bestod främst av julkort.

Privatpersonen som hittade breven tog först hem dem till sig och anmälde sedan händelsen till polisen. Under måndagen ska breven hämtas upp och så småningom komma fram till rätt adress, menar Postnords distriktsområdeschef Robert Andersson. Han berättar också att man misstänker att någon har gjort inbrott i en brevlåda. Vilken det handlar om utreds just nu.

– Vi hittar inga skador på någon postlåda, men vi tror det kan röra sig om den som står vid Ica. Vi har fått indikationer på att den har stått öppen och att någon har stängt den igen. Då låser sig postlådan, säger Robert Andersson till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons