1. العربية
  2. English
  3. Svenska

TV-team till Kosta – kan bli nytt tv-program

Kosta • Publicerad 6 december 2019

Den 19 december kommer ett TV-team till Kosta Outlet för att provfilma inför ett nytt tv-program som kan sändas nästa år.

– Vi har haft lite olika förfrågningar från bolag som är intresserade av att göra tv av det som har hänt och händer i Kosta, säger Emil A Jansson, eventansvarig på destination Kosta, till Smålandsposten.

Kosta har gått från att vara en liten glasbruksort till en turistmagnet. Det är historien och vad det är idag som kan skildras i programmet. TV-teamet ska provfilma personal och kunder.

– Det här skulle betyda jättemycket på både kort och lång sikt. Allra helst vill vi få till en seriositet i det, vi har ju ändå ett av de äldsta och starkaste varumärkena i Sverige. Det kan inte bli något förlöjligande i det. Men som de här tv-bolagen har sagt så verkar det som det ska vara seriöst, säger Emil A Jansson till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.