unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. العربية
  2. Svenska

Vägarbete på riksväg i tre veckor

Foto: Sprisse Nilsson

I veckan inleds ett stort asfalteringsarbete på riksväg 25. Under tre veckors tid, med start på onsdag, kommer det att råda begränsad framkomlighet mellan Växjö och Alvesta.

– Vi är inne i en period då det vädermässigt är gynnsamt för asfalteringsarbete. Det här arbetet kommer vi att göra under natten för att störa trafiken så lite som möjligt. Trots det kan det under vissa tider uppstå köer och begränsad framkomlighet, säger Trafikverkets projektledare Tobias Odebjer.

Trafikverket ska utföra åtgärderna mellan klockan 19 och 06 och under arbetet leds trafiken förbi arbetsplatsen i båda riktningarna. Hastigheten sänks till 50 kilometer i timmen och precis vid maskinerna rekommenderas 30 kilometer i timmen.