1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Växjö kommun varslar 20 tjänster

Växjö • Publicerad 25 november 2019
Foto: Smålandsposten

Växjö kommun varslar totalt 20 tjänster inom områdena ekonomiadministration, kommunikation, HR-administration och Friskt arbetsliv. Växjö kommun har anmält till Arbetsförmedlingen att ett antal medarbetare kan komma att sägas upp men det finns i nuläget inga besked om vilka medarbetare som berörs. Kommunen genomför en omorganisation inom områdena för att förstärka samordningen av personal och lokaler.

"Grunden till omorganisationen är att kommunen genom bättre samordning av personal och lokaler istället kan prioritera kärnverksamheterna ännu mer och ge fortsatt hög service till skattebetalarna. Genom ett förändrat arbetssätt skapas bättre överblick och kommunens resurser kan prioriteras på ett betydligt bättre sätt”, skriver Växjö kommun.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.