Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Stor glassbar öppnar i Kosta

En glassbar öppnar intill Kosta Lodge i juli i år Den nya glassbaren beskrivs i ett pressmeddelande som glassälskarens paradis och ska erbjuda olika sorters glass, milkshakes, våfflor och churros.
Kosta • Publicerad 22 juni 2021
Glassbaren ligger intill Kosta Lodge och öppnar i juli.
Glassbaren ligger intill Kosta Lodge och öppnar i juli.Foto: Pixabay

Under vecka 28, i mitten av juli, öppnar Kosta Glassbar som ska erbjuda 50 olika sorters smaker av glass och ett antal olika strössel och toppningar.

Enligt ett pressmeddelande kommer glassbaren intill Kosta Lodge att sälja kulglass, mjukglass och sorbet. Dessutom har de glass i övriga delar av menyn också.

Annons

På menyn finns bland annat milkshakes, kaffedrinkar med glass, bubble waffles med olika smaker, belgiska våfflor och churros med glass. Dessutom kommer Kosta Glassbar att sälja spaghetti med köttbullar i form av glass med vaniljglass som spagetti, chokladglass som köttbullar och jordgubbssylt som ketchup, står det i pressmeddelandet som skickades ut i veckan.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons