Annons
  1. Svenska
  2. العربية
Nöje

Sista veckan att söka till Ungredaktionen

Är du vår nästa Youtubestjärna? Eller kanske poddare? Gillar du att ifrågasätta, fotografera, filma eller helt enkelt berätta om saker du tycker är viktigt?
Du som är mellan 16 och 18 år har fortfarande chansen att söka en plats i vår Ungredaktion.
Kronoberg • Publicerad 6 oktober 2021
VXO Media och Smålandsposten startar en Ungredaktion under hösten.
VXO Media och Smålandsposten startar en Ungredaktion under hösten.Foto: Josefine Stenersen Nilsson

VXO Media och Smålandsposten startar en Ungredaktion under hösten. En redaktion som består av personer mellan 16 och 18 år.

Det har varit hårt tryck bland de sökande, men vi letar fortfarande efter ytterligare någon stjärna som gör gruppen komplett.

Annons

Vad innebär det att jobba på en Ungredaktion?

Att ingå i Ungredaktionen innebär att du/ni berättar om vad som är viktigt för er. Det kan handla om allt från trender till intervjuer med intressanta personer till musikrecensioner. Det är ni på redaktionen som bestämmer vad som är viktigt och roligt att lyfta.

Hur ni väljer att berätta om det är också upp till er. Det kan vara i en podcast, youtubekanal, i den digitala tidning som ni tycker passar bäst (smp.se vxonews.se vxoweek.se minhockey.se osv osv).

Hur ofta och vilka tider jobbar man?

Vi kommer att ha ett redaktionsmöte i veckan där vi bestämmer vem som ska göra vad. Alla möten är efter skoltid. När man sedan gör jobben man blivit tilldelad sig är upp till en själv.

Var finns redaktionen?

Vi sitter i Mediehuset på Linnégatan i Växjö där Smålandsposten och VXOnews med flera finns. Här finns också tillgång till podd-studio och film/foto-studio. Men jobben kan göras i hela länet.

Får man betalt?

JA!

Hur söker man?

Annons

Nu är det kort om tid kvar, så skynda dig att mejla elisabeth@skatanpr.se eller dm @skatanpr på Instagram. Sista ansökningsdagen är 10:e oktober.

Elisabeth AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons