GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. العربية
  2. Svenska

Länstrafiken flyttar biljettläsarna på bussarna

Växjö • Publicerad 14 september 2020
.
.
Foto: Gustav Olsson

I mars stängde Länstrafiken Kronoberg framdörrarna på alla bussar. Sedan dess har det inte gått att köpa biljetter med reskassa eller aktivitet periodbiljetter ombord.

Nu blir det ändring på det. Länstrafiken Kronoberg flyttar sina resekortsläsare i stadsbussarna i Växjö.

– I stadsbussarna finns det idag två biljettläsare framme hos föraren, där resenären kan aktivera sin periodbiljett eller köpa biljett med Resekortet reskassa. Nu har vi flyttat bak den ena läsaren till mittdörren på stadsbussarna, så resenärer kan betala sin biljett med Resekortet reskassa eller aktivera sin periodbiljett ombord, säger trafikdirektör Thomas Nilsson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar mosaik.vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.