Annons
  1. Svenska
  2. العربية
Nyheter

Nya priser till PM & Vänner

Växjö • Publicerad 19 augusti 2021
Foto: PM & Vänner

Under måndagskvällen arrangerades Svenska Gastronomipriset inför nästan 150 specialinbjudna gäster från restaurangbranschen. Tio vinnare i olika kategorier prisades efter att ha röstats fram av branschen själv.

PM & Vänner var nominerade i tre kategorier och vann två av dem. Sommelierernas Sommelier gick för sjätte året i rad till PM & Vänners Rubén Sanz Ramiro. PM & Vänner vann även Sommelierernas Dryckesupplevelse 2021. Faktum är att Växjös stjärnkrog vunnit de två kategorierna varje år sedan priset instiftades 2016.

Annons

– Efter ett extremt prövande år för hela vår bransch var det euforiskt att träffa alla kollegor och hylla de bästa, framröstade av Sveriges ledande kollegor! Jag, Rubén och hela teamet på PM & Vänner är otroligt ödmjuka och tacksamma för att vi för femte året i rad vann! Tacka alla kollegor som röstat och tack alla på PM & Vänner för att ni är unika, säger Per Bengtsson, vd och kreativ ledare.

I kategorin Kockarnas Krog 2021 kom PM & Vänner på 16:e plats. Restaurant Frantzén i Stockholm vann och ägaren Björn Frantzén utsågs även till Kockarnas Kock 2021.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons