GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Restaurangprofilen satsar vidare – köper klassiska matstället

Foto: Nadia Hagberg

Ahmed Alqadomi öppnade sin första Kungsgrillen-restaurang år 2014 och sedan dess har han öppnat ett antal restauranger runt om i Växjö.

Nu har han köpt den klassiska vägkrogen Fanten på Rådjursvägen på Norremark, där han ska öppna Kungsgrillen Norremark den 1 juli.

– Många av mina kunder har önskat att jag ska öppna Kungsgrillen på Norremark eller Hovshaga. Det är mycket företag och många som jobbar i det här området och väldigt många som passerar här med bil. Det är ett bra område för Kungsgrillen. Jag bygger ett imperium. Kungsgrillen ska bli en kedja, nästa mål är Malmö, Köpenhamn, Göteborg och Stockholm, säger Ahmed Alqadomi till Lokaltidningen Växjö/Alvesta.

Han har stora planer för restaurangen på Norremark. Det kan framöver även bli drive-in och mellan 15 och 25 anställda.