GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Växjöföretaget släpper programmet på arabiska

Växjöföretaget INBooks lanserar Sveriges första bokföringsprogram med språkstöd för arabiska.

Företaget släpper hela sitt webbaserade program med språkstöd för arabiska och hoppas att lanseringen ska sporra fler utlandsfödda att ta klivet till att starta eget företag.

– Vår ambition är att stötta de mindre företagarna genom att erbjuda ett mycket användarvänligt bokföringsprogram. Nu tar vi ytterligare ett steg och lanserar INBooks på arabiska. Vi tror att om du kan sköta din ekonomi på ditt modersmål är chansen större att du vågar förverkliga din företagsdröm, säger Per Gunnarsson som är sälj- och marknadschef på INBooks.

Enligt INBooks, som även erbjuder support på arabiska, startades 28 procent av Sveriges nya företag år 2019 av utlandsfödda personer och en stor andel av dem har arabiska som modersmål.