1. Svenska
  2. العربية
Sport

Innebandyfesten återvänder till Växjö

Växjö • Publicerad 24 november 2022
Fortnox Arena i Växjö.
Fortnox Arena i Växjö.Foto: SUVAD MRKONJIC

För tredje gången kommer Växjö att vara värd för Innebandyfesten. Efter arrangemangen 2016 och 2019 skulle Växjö vara spelplats även 2020 men på grund av pandemin ställdes evenemanget in. Nu står det klart att Innebandyfesten återvänder till Fortnox Arena 2024.

– Fantastiskt roligt att återigen få chansen att bjuda deltagande lag och publik till Fortnox Arena och Växjö som stad. Att vi sprider våra ungdomsarrangemang runt om i landet är något som vi lägger stor vikt vid och Växjö har tidigare visat ett stort engagemang för Svensk innebandy, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef Svensk Innebandy, i en kommentar.

Sedan säsongen 21/22 är Innebandyfesten uppdelad i två evenemang, USM-festen och JAS-festen. Växjö ska arrangera USM-festen den 5-7 april.

– Växjö Vipers är alltid på hugget och har genom året varit medarrangör i ett flertal större evenemang, från Euro Floorball Tour 2012 till U19-VM 2017 och nu återkommer även Innebandyfesten till Växjö och våra fantastiska arenor, vilket vi tycker är roligt och känner oss stolta över. Vi hoppas på en lika härlig fest i innebandyformat som vi regelbundet kunnat erbjuda idrottspubliken i regionen, säger Vipers verksamhetschef Mathias Jordevik.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.