Annons
  1. Svenska
  2. Svenska

Abir Tadares uppfyllde sin dröm - att öppna skönhetsklinik

Växjö • Publicerad 12 september 2023 • Uppdaterad 12 september 2023
Abir Tadares.
Abir Tadares.Foto: Maha Nasser

Abir Tadares har öppnat sin klinik för estetiska och medicinska injektionsbehandlingar, Klinik Vital, på Norrgatan 13 i Växjö. På kliniken erbjuds injektionsbehandlingar för ansiktet. Abir kom från Syrien till Sverige med sin familj vid tre års ålder och idag uppfyllde hon sin dröm om att bli sjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare.

– Jag arbetade i restaurangbranschen i många år och när mina tre barn var små bestämde jag mig för att studera till sjuksköterska. Intresset för estetiska injektionsbehandlingar fanns redan då och jag fann min passion i att hjälpa människor känna självförtroende, vilket alla förtjänar att göra. På min klinik erbjuder vi estetiska och medicinska behandlingar såsom fillerinjektioner för läppar, kinder och käklinje, samt muskelavslappnande injektioner för att minska och förebygga synliga rynkor men även för att motverka spänningshuvudvärk med mera. Alla som är intresserade får komma på en konsultation där vi tillsammans går igenom förväntningar, möjligheter och eventuella risker. Jag specialiserar mig på att skapa ett naturligt resultat som förskönar och framhäver personens drag och former med säkra tekniker, säger Abir Tadares.

Annons

Vad motiverade dig till att välja just detta område?

– Jag valde detta område för att jag kan använda mina kunskaper till att hjälpa människor må bra i sig själva, det mår jag själv bra av. Säker utrustning, material och tekniker är nyckeln till ett lyckat resultat. Därför går jag fortlöpande på utbildningar inom området, för att alltid kunna erbjuda mina kunder dem bästa och mest säkra teknikerna.

Du kämpade och uppnådde din dröm, vad skulle du säga till andra som inte har kunnat uppnå sina drömmar ännu?

– För mig spelade utbildningen en stor roll i min framgång. Mitt råd är att läsa på och om möjligt utbilda dig inom området du är intresserad av för att utveckla dina förmågor.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons