Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Avtal skapar uppemot 80 nya jobb

Växjö • Publicerad 30 december 2020
Johan Stridh.
Johan Stridh.Foto: Montico

Montico har tecknat avtal med Transtema gällande uthyrning av elmätarmontörer. Avtalet innebär 60 till 80 nya heltidsanställningar.

– Att vi klarar att leverera så här stora volymer är tack vare vårt långsiktiga arbete med att förse marknaden med den här typen av efterfrågade kompetens. Dels har vi egna elutbildningar i Växjö och Norrköping som vi kan rekrytera ifrån, dels vet vi att vi kan hitta många utbildade personer med elbakgrund som idag jobbar i andra branscher, säger Johan Stridh, kundansvarig på Montico.

Annons

Elmätarmontörerna ska de närmaste tre åren arbeta med att byta ut 300 000 elmätare i Kronoberg, Östergötland, Kalmar, Jönköping och Blekinge län. Affären är värd cirka 80-100 miljoner kronor.

– Det är den största affären någonsin i vår bemanningsverksamhet som vi förstås är jätteglada över att ha fått och som har stor betydelse för oss, säger Börje Johansson, vd Montico.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons