Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Beskedet om framtiden för nattklubben Grace

Växjö • Publicerad 24 januari 2021
Foto: Lena Gunnarsson

Det förekommer rykten om att Grace Nightclub i Växjö ska läggas ner och istället bli en spaanläggning.

– Jag får fem, sex frågor om dagen om det här. Men det finns ingen som helst substans i det. Det var lösa planer om det 2007 och ryktet har gått upp och ner i vågor sedan dess. I och med att Grace nu har tillfälligt stängt under pandemin och folk gillar Grace så har ryktet fått spinn på nytt och det är en supervåg där alla tror att det är så, säger Anton Ramming, driftchef på Elite Stadshotell.

Annons

Hur ser framtiden ut för Grace?

– Förhoppningarna och vår målsättning är att öppna så fort det går. Vi stängde tidigt förra året eftersom vi inte vill köra när det ser ut som det gör. Vi tycker att man måste få hela upplevelsen och trodde inte på sittande nattklubb. Men så fort som vi får och kan öppna på ett så normalt sätt som möjligt vill vi öppna igen.

Anton Ramming beskriver läget på Elite Stadshotell som väldigt stilla. De upplevde en uppgång under hösten men när den andra vågen med smittspridningen kom märktes en tydlig nedgång igen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons