Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Brist på kockar i Växjö

Publicerad 10 februari 2019
Foto: Claes Jonasson

Det råder brist på kvalificerade kockar och kökspersonal till restaurang- och hotellköken i Kronobergs län. Det är också svårt att fylla behovet med nyutbildade kockar lokalt.

Enligt Svenskt Näringsliv, som deltagit i en informationsträff för att diskutera situationen och utvecklingen som sker inom besöksnäringen, är flera av Växjös restaurang- och hotellchefer oroade och vill ha konkreta förslag på lösningar.

Kockbristen drabbar den småländska besöksnäringen, skriver Svenskt Näringsliv.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons