Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Bröderna öppnar ny butik i Växjö

På fredag öppnar bröderna Alexander och Andy Jerez en padelbutik i centrala Växjö. Det är den andra padelbutiken som öppnar i city den här sommaren
– Det känns väldigt roligt och spännande att äntligen få komma igång med butiken, säger bröderna.
Växjö • Publicerad 13 augusti 2021
Bröderna Andy och Alexander Jerez öppnar Växjös andra padelbutik.Foto: Privat

I mitten av maj i år kunde vi rapportera om att bröderna Alexander och Andy Jerez öppnar en padelbutik i Växjö. Nu är butiken PuroPadel på Kungsgatan redo att ta emot kunder och öppnar nu på fredag.

– Det känns väldigt roligt och spännande att äntligen få komma igång med butiken och erbjuda våra kunder något unikt. Det har varit mycket förberedelser och saker som ska falla på plats – allt för att erbjuda våra kunder en härlig miljö där vi alla kan träffas och göra det vi tycker om, prata padel, säger Alexander Jerez.

Annons

De berättar att de har fått väldigt god respons efter att nyheten om att butiken ska öppna kommit ut.

– Det har varit många som undrat när vi öppnar, vilket vi ser som ett gott tecken och att butiken är välkommen. Nu är många tillbaka från semestern och vill kanske få till en nystart i sin padel och kan då behöva uppdatera sin padelutrustning, säger Andy Jerez.

Tidigare i somras öppnade butiken Padel Nuestro på Bäckgatan i Växjö och i det finns nu alltså två renodlade padelbutiker i city. Padel har blivit en väldigt stor sport och bröderna Jerez menar att marknaden därför är bred.

– Vi hade en stark känsla av att det fanns ett behov i Växjö av en padelbutik och känslan förstärkes av att det finns andra med liknande idéer. Därför är vi positiva till att det har öppnat en till padelbutik. I och med att det nu finns två butiker i Växjö kan alla spelare hitta utrustning som passar dem, då våra sortiment skiljer sig åt, säger Alexander och Andy Jerez.

Padel Nuestro är en av världens ledande padelleverantörer medan PuroPadel är ett nystartat företag.

– Vi har valt att starta en butik från grunden, vilket ger oss frihet och möjlighet att arbeta på vårt eget sätt och inte behöva följa någon kedjas riktlinjer. Alla kan starta en butik men vi hoppas att vår affärsidé och vision ska hjälpa kunderna, skapa mervärde och gemenskap, säger bröderna Jerez.

”Vi hade en stark känsla av att det fanns ett behov i Växjö av en padelbutik och känslan förstärkes av att det finns andra med liknande idéer”
Alexander och Andy Jerez.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons