GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Byggnad totalskadades i kraftig brand – så startade branden

Växjö • Publicerad 23 juni 2022
Foto: Lars-Göran Rydqvist

För tre veckor sedan utbröt en kraftig brand i en industrilokal på Arabygatan i Växjö. Byggnaden blev totalskadad och stora värden gick till spillo.

Polisen startade en utredning om mordbrand eftersom det inte var känt hur branden startades men nu har brottsmisstankarna avskrivits eftersom orsaken till branden hittats.

Den tekniska undersökningen visar att branden startade i en bil inne i lokalen.

– En övervakningskamera i lokalen filmade när det började ryka från en av bilarna. Vi misstänker att det blivit något slags elfel i fordonet och sedan spreds branden, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson, till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.