Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Då öppnar populära butikskedjan i centrala Växjö

Växjö • Publicerad 6 april 2021
Foto: allan trolle

I början av februari kunde VXOnews avslöja att den danska butikskedjan Normal växer och öppnar en butik i Växjö. Kedjan med över 90 butiker i Danmark, 86 butiker i Norge och 38 butiker i Sverige tar över Scoretts gamla lokal på Storgatan.

Nu har det också kommit ett datum för när butiken öppnar. Den 27 maj är det dags för den internationella kedjan, med butiker även i Nederländerna och Frankrike, att slå upp portarna.

Annons

Lågpriskedjan siktar på brett produktutbud med tonvikt på städartiklar, kontorsvaror, djurmat och konfektyr. Sortimentet omfattar ungefär 3 000 artiklar och genom parallellimport pressar kedjan priserna.

– Vi är otroligt stolta över att en internationell kedja som Normal valt att etablera sig hos oss och Växjö City. Coronan har varit en utmaning för alla svenska stadskärnor, men här finns det en stark framtidstro och det är väldigt kul att se att så många vakanta lokaler tillsätts så snabbt här i Växjö. Vi har mycket spännande på gång, och ser fram emot vårsolen i city, har fastighetsägaren Jessica Sundberg tidigare sagt till VXOnews.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons