Annons
  1. Svenska
  2. العربية

De öppnar ny butik i Växjö

I september öppnar en ny butik i Växjö. Det är Magnus Sjöström och Johan Markusson som öppnar Topscore Workwear på Hjalmar Petris väg.
– Vi ska sälja arbetskläder och personligt skydd till företag som behöver det, säger Magnus Sjöström.
Växjö • Publicerad 12 augusti 2021
Johan Markusson och Magnus Sjöström uppfyller drömmen och öppnar en butik tillsammans.
Johan Markusson och Magnus Sjöström uppfyller drömmen och öppnar en butik tillsammans.Foto: JOAKIM LENELL

För 23 år sedan träffades hockeykillarna Magnus Sjöström och Johan Markusson för första gången i Boden. De spelade i samma kedja och blev snabbt goda vänner även utanför isen. Nu ska de öppnar en butik på Hjalmar Petris väg i Växjö.

– Det här har varit en dröm och något som vi har pratat om länge. Det är fantastiskt roligt, säger Magnus Sjöström, som är vd på Topscore Workwear och den som kommer att arbeta inne i butiken.

Annons

Magnus Sjöström spelade under sin ishockeykarriär i Boden och Oskarshamn i HockeyAllsvenskan samt i Vimmerby och Västervik i division 2. Johan Markusson är en stor profil med nio säsonger i Växjö Lakers och numera vd för klubben. Han spelade innan dess i Brynäs, Boden och Oskarshamn.

Tillsammans ska de driva Topscore Workwear och sälja arbetskläder och personligt skydd till företag i behov. Det kan röra sig om kläder och skyddsutrustning för hantverk, städ och service.

– Vi startade Topscore Workwear för att hjälpa företag att modernisera processen för inköp av skyddskläder och utrustning. På så sätt kommer våra kunder att få kontroll på inköpen samt spara tid och pengar, säger Magnus Sjöström.

Finns det en marknad för det här i Växjö?

– Det finns ingen sådan här renodlad butik som vi öppnar nu. Det finns grossister som har kläder men vi vill bli specialister på det personliga skyddet och ha Kronobergs största showroom av blåkläder.

Den nya butiken öppnar någon gång i mitten eller den andra halvan av september.

Magnus Sjöström och Johan Markusson tar även hjälp av Marcus Ohlson och Joakim Lenell som driver systerbolaget Topscore Profil Blekinge. De kommer också att kunna erbjuda profilkläder.

”Det här har varit en dröm och något som vi har pratat om länge. Det är fantastiskt roligt”
Magnus Sjöström, vd på Topscore Workwear.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons