Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Fastande bilförare blev en trafikfara – togs av polisen

Växjö • Publicerad 17 april 2023
.
.Foto: Lena Ehring

Vid sextiden på torsdagskvällen fick Växjöpolisen in flera larm från trafikanter om att en personbil körde mycket vingligt och var över på fel sida av vägbanan.

En polispatrull ryckte ut och kom ifatt bilföraren – som hade kört från Teleborg och var på väg söderut – i höjd med Tävelsås.

Annons

– Även poliserna bevittnade att föraren körde trafikfarligt och var över på fel sida av vägen och det blev stopp direkt, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Enligt poliserna verkade föraren, en man i 50-årsåldern, vara ”mycket trött och sliten” och han uppgav att han inte hade ätit mat på en längre tid.

– Mannen hade inte ätit på ett tag utan varit fastande och därmed hade han försatt sig i ett tillstånd där han var olämplig som bilförare, fortsätter Robert Loeffel.

Mannen fick inte fortsätta sin bilfärd och polisen har upprättat en anmälan mot honom som gäller vårdslöshet i trafik.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons