Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Flera trafikolyckor i Växjö

Växjö • Publicerad 8 december 2023
Trafikolyckan inträffade på Tingsrydsvägen i höjd med rättspsykiatrin i Växjö.
Trafikolyckan inträffade på Tingsrydsvägen i höjd med rättspsykiatrin i Växjö.Foto: Jonas Engman

Vädret ställde till problem i trafiken runt Växjö under torsdagsmorgonen. Vid klockan 09.35 kom ett larm om en trafikolycka på Tingsrydsvägen i Växjö. Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm är flera fordon inblandade i olyckan som skett i höjd med Lantmannavägen.

– Vi är på plats med räddningstjänst, ambulans samt polis. Det är två personbilar som har krockat där det ena fordonet har kört in i bakänden på den andra. Det ska inte ha varit någon hög hastighet vid olyckan och det finns inga uppgifter om personskador, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan.

Annons

Klockan 10.30 på torsdagen kom nästa larm om trafikolycka till SOS Alarm. Den här gången är det en krock mellan flera fordon på en mindre väg mellan Hollstorp och Hemmesjö strax öster om Växjö.

– Det är två personbilar som är inblandade i olyckan med totalt tre personer. En bil har kört i diket och behöver bärgas och den andra bilen står på vägbanan och kan nog köras vidare, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan.

Enligt operatören är de tre personerna ”vakna och adekvata” men de kontrolleras av ambulanspersonalen. Det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläget.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons