Annons
  1. Svenska
  2. Svenska

Frukthuset öppnar igen

Växjö • Publicerad 17 april 2023
Frukthuset.
Frukthuset.Foto: Privat

Frukthusets butik på Verkstadsgatan i Växjö öppnar igen efter ett ägarbyte. Butiken Frukthuset är en grönsaks-, frukt- och diverse-matbutik som öppnade för sju år sedan, men nu har nuvarande investerare ångrat sig och butiken återgår till den initiala ägaren som öppnade butiken igen.

– Vi är investerare i import av grönsaker och frukt, och vi har flera import- och exportföretag i Malmö. Den här butiken är en av våra butiker och den öppnades för sju år sedan men den har varit uthyrd. För närvarande har hyresavtalet löpt ut och butiken är tillbaka i vår ägo. Vi handlar bland annat med grönsaker och frukt, men även kött och resten av matvarorna. Vi jobbar med att renovera butiken och även ingång och dörr till butiken kommer att ändras. Växjö kommun kommer också att asfaltera om parkeringen. Men alla dessa reparationer kommer att ta tid. Planen var att öppna butiken igen efter att ha slutfört renoveringen men vi skyndade oss att öppna nu för att dra nytta av ramadansäsongen. Dessutom har vi för avsikt att expandera ytterligare i Växjö och öppna ett grossistlager för grönsaker och frukter, säger Ali Dandash, butiksägare.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons