Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Gömde varor i sin barnvagn – stoppades av väktare

Växjö • Publicerad 15 september 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Tomas Löwemo

En Växjöbo i 35-årsåldern har dömts vid Växjö tingsrätt för en fräck stöld på City Gross, som inträffade i början av maj.

En civilklädd väktare bestämde sig för att följa efter kvinnan, eftersom hon betedde sig misstänksamt i butiken. Väktaren såg när hon stoppade in flera varor, bland annat skönhetsprodukter, i sin barnvagn och hon täckte därefter över produkterna med ett plastskydd. När kvinnan lämnade butiken med de gömda varorna ingrep väktaren och polisen tillkallades.

Annons

När Växjöbon förhördes om stölden nekade hon till bott. Hon berättade att hon skulle betala för alla varorna i barnvagnen men blev distraherad av sitt gråtande barn och då ”glömde att betala”.

Värdet på de stulna varor uppgick till cirka 800 kronor och den tidigare ostraffade kvinnan döms därför för ringa stöld till 4 000 kronor i dagsböter.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons