Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Grand Samarkand i Växjö firar 13 år

Växjö • Publicerad 26 april 2024
Grand Samarkand.
Grand Samarkand.Foto: Christian Hylse

Imorgon firar Grand Samarkand sin trettonde födelsedag. Köpcentret är pyntat för fest och butikerna är fyllda med kalas-erbjudanden. De 500 första kunderna ska bjudas på tårta för att fira och det blir många aktiviteter för barn. Det blir bland annat hoppborg, ansiktsmålning, ballongfigurer och besök av kramgoa maskot björnar. Dessutom underhåller Lucianoz, dansbandssångaren från Rinkeby på scen, klocksan 14.00.

– Nu är det dags för Grand Samarkand att fylla tretton år. Det ska vi se till att fira. Vi firar genom att bjuda kunder och besökare på en härlig familjedag med fina kalas erbjudanden i butikerna, tårtbjudning, hoppborgar, underhållning av Lucianoz med mera. Vi firar för att visa våra kunder att vi bryr oss om dem och att de är viktiga för oss. Vi har firat födelsedagen varje år och det planerar vi att göra även framåt. Kunderna och besökarna är viktiga för oss och Grand Samarkand är viktigt för dem, för Växjö och för vår byggd. Längre fram under året kommer vi bjuda in till tjejkväll, höstyra och såklart julmys under hela december, säger Lena Jonsson från Grand Samarkand.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons